KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Aktuality Marian Jurečka v Krupce

Marian Jurečka v Krupce

Přidáno 9. 3. 2020
Předseda KDU-ČSL navštívil Ústecký kraj. Nejvíce času pak strávil v Krupce, kde je naše strana dlouhodobě aktivní v rámci uskupení KRUPKA - NAŠE MĚSTO.
Dopoledne zavítal do Mostu, kde se seznámil s problémem porušování hlukových limitů, na které si stěžují občané žijící v okolí automotodromu. V rámci této návštěvy se sešel s vedením Autodromu Most a zástupci spolku Zdraví pro Most.

Odpoledne proběhla tisková konference k plánované těžbě lithia v Krupce na Teplicku, která je součástí Hornického regionu Krušnohoří/Erzgebirge zapsaného na seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO.

V Krupce navštívil Dům pro matky s dětmi Agapé a hasičské muzeum. V Infocentru se seznámil s činností místní organizace KDU-ČSL. Závěr dne zakončil v Klubu Stará kovárna, kde diskutoval nad současnými regionálními i celorepublikovými tématy se členy KDU-ČSL, členy sdružení Krupka naše město a příznivci.

Předsedovi děkujeme za jeho návštěvu a těšíme se na další spolupráci při řešení místních problémů.