KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Aktuality Naším lídrem do voleb je Radovan Gaudyn

Naším lídrem do voleb je Radovan Gaudyn

Přidáno 19. 5. 2021
Lídrem lidovců do nadcházejících sněmovních voleb bude Radovan Gaudyn. Vystudovaný právník chce bojovat za svůj kraj a má svá témata, která by chtěl prosazovat.

„Narodil jsem se v blbym kraji. Teda to si myslí moji kamarádi. Vidí totiž spoustu exekucí, drancování přírody, odliv mladých lidí nebo nedostatek lékařů. My, co tu ale žijeme víme, že je u nás v Ústeckém kraji krásně. Máme tu úžasnou přírodu, architekturu, šikovné lidi a touhu s tím něco dělat. Musíme to ale řešit,“ zdůrazňuje dvacetičtyřletý Gaudyn.

Sám je právník a ví, jak napsat zákon, aby fungoval. Vidí, co se v poslední době děje a vadí mu to. Chce změnu! Jako své prioriry považuje ochranu přírody, udržitelnost ekonomiky, dostupné bydlení a dluhové pasti.

„Jsem mladý a chci využít své energie. Budu za nás bojovat. Chci exekutorům vytyčit území, na kterém budou fungovat, aby lichváři neposílali na dlužníky zrovna ty, co mají nejhorší praktiky. Nedá mi spát, dokud budeme žít na dluh a projídat budoucnost,“ shrnuje mladý právník.

Na kandidátní listině koalice SPOLU bude na čtvrtém místě.