KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Aktuality Představuje se náš lídr Jan Růžička

Představuje se náš lídr Jan Růžička

Přidáno 8. 11. 2020
Na pátém místě kandidátní listiny ODS do krajaských voleb 2020 můžete najít našeho krajského předsedu. Připravili jsme jeho meidalonek, abyste měli volbu jistou!
"Je mi 31 let, jsem ženatý a mám dvě dcery. Pracuji jako obchodní ředitel v rodinné firmě, která prodává české sklo do více než šedesáti zemí světa. Díky cestování v rámci svého zaměstnání jsem si uvědomil, že naše vlast a speciálně náš kraj je jedním z nejkrásnějších koutů naší planety. Je to můj domov a udělám maximum pro to, aby tu žili co nejlépe moji sousedé i naše děti a generace, co přijdou po nás. Právě proto jsem se rozhodl, že přijmu kandidaturu do krajských voleb na kandidátní listině ODS s podporou KDU-ČSL, kde jsem na 5. místě.

U nás ve městě Krupka, kde celý život bydlím, pořádám společně s naší výbornou partou ze
Sdružení KRUPKA NAŠE MĚSTO akce pro veřejnost, především pro rodiny s dětmi. Asi největší akcí jsou „Rytíři a řemesla na hradě Kyšperk“ (26.9. nás čeká již 4. ročník), kde představujeme historická řemesla z období 12.-15. století. Pořádáme však i další akce, jako je „Drakiáda“ (srdečně zvu na 5. ročník 24.10.), „Pohádkový les“ (připravujeme 4. ročník), „Lampionový průvod“ (v listopadu proběhne 5. ročník) a mnoho dalšího.

Rád bych přispěl i k dosažení ambicióznějších cílů, jako je postupné zlepšování situace v našem kraji. Myslím, že Ústecký kraj má obrovský potenciál v mnoha ohledech, stačí jen, když dostatečné množství schopných a ochotných lidí spojí síly a společnou prací a odhodláním vše posunou kupředu. To tvrdím, i když vím, že náš kraj je postižen následky vysídlení, intenzivní devastací komunisty i obrovským množstvím současných problémů.
Je nezbytné aktivně chránit naši demokracii a svobodu, neustále pracovat na zlepšení životní úrovně obyvatel, ale i na menších projektech v našem okolí. To byl impulz, proč jsem vstoupil do politiky před necelými čtyřmi lety a stal se členem
KDU - ČSL Ústecký kraj, kde nyní zastávám pozici krajského předsedy.

Jsem člověk, který nehledá důvody, proč něco nejde, naopak se snažím vždy najít cesty, jak cíle dosáhnout. I proto jsem moc rád, že KDU-ČSL v našem kraji spojila své síly do krajských voleb s kolegy z ODS.

Je mi ctí, že na kandidátní listině ODS s podporou KDU-ČSL jsem s lidmi, kteří nejsou zatíženi skandály a stejně jako já chtějí posunout náš kraj do 21. století, postavit se novým výzvám a začít řešit obrovské množství problémů, které tu máme."