KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Archiv 2013 Reakce Leo Steinera na antikampaň anonyma
Zpět

Reakce Leo Steinera na antikampaň anonyma

Přidáno 24. 10. 2013
Ilustrační foto
 
Mediální praktici doporučují nereagovat na antikampaně, potažmo na kampaně lživé a produkované anonymy s deficitem odvahy se za své názory postavit, dal jsem si práci a sumarizoval rozsah lží a dezinformací, které někdo účelově a zbaběle rozesílal.

1. Státní fond životního prostředí nikdy neposkytl žádnou dotaci Oblastní charitě Most. Koneckonců, administruje zcela jiné dotace, než které charita využívá.Jde o čistou lež. (www.sfzp.cz)
2. Oblastní charita Most nedostala žádnou zakázku, ale dotaci na vytvoření úspěšného produktu a projekt Sociální atlas Euroregionu Krušnohoří. Jde o zavádějící dezinterpretaci indikující pozoruhodnou nekompetenci autora. (www.euroreg.cz )
3. Nikdy jsem nespolupracoval s Magistrátem města Most na žádných dotačních titulech a neměl jsem žádnou možnost ovlivňovat zakázky pro Oblastní charitu Most. Jde o účelovou lež. (www.mesto-most.cz )
4. Projekt Suport měl více jak 20 partnerů a jedním z nich byla Oblastní charita Most a Krušnohorské rodinné centrum. Oba výše uvedené subjekty řádně splnili své plánované aktivity a obdrželi úhradu nákladů (z více jak 25 partnerů projektu patřili k subjektům, které dostali nejméně peněz ze společného projektového rozpočtu).(www.kcr-most.cz ) 
5. Nikdy a nikde jsem žádnou odměnu ze své funkce a to včetně Rady Oblastní charity Most, kde jsem již více jak 10 let(je to funkce čestná, tzn. zdarma), má mzda v Charitě byla nižší než průměr ve veřejném sektoru na obdobných pozicích. (www.charitamost.cz)
6. Při rekonstrukci řádně koupené části objektu nevyužívané bývalé mateřské školky jsem splnil veškeré smluvní podmínky dotace, prošel veškerými kontrolami a splnil i udržitelnosti projektu do r. 2008. Tento objekt je stále v provozu a slouží svému projektovému účelu.Argumenty anonyma mají rudoprávní charakter.
7. V Regionální rozvojové agentuře Ústeckého kraje sem pracoval od r. 2000 do r. 2004. Nikdy jsem tam po skončení mého pracovního poměru nebyl zaměstnán jako lektor. Samozřejmě, že jde o lež. (www.rra.cz )
8. Státní fond životního prostředí ČR nikdy neposkytl žádnou dotaci Regionální rozvojové agentuře Ústeckého kraje, a.s.Účelová lež, navíc snadno ověřitelná na webu.

Na anonyma (nastvanylidovec@seznam.cz),pokud se neodtajní, podám trestní oznámení na neznámého pachatele. Mimochodem, nevěřím, že jde o lidovce, tj. člena KDU-ČSL - tak hloupé (z jeho textu vyplývá, že neví, co píše), zbabělé a zákeřné členy naše strana nemá.Styl i způsob argumentace mi připomíná Rudé právo z dob normalizačních a kultuře bolševiků odpovídá i způsob myšlení autora.

Leo Steiner
Tel.:774 125 700
E-mail:leomost@volny.cz
www.leosteiner.cz